Bel mij terug

Waar kunnen we u mee helpen?

Salarisadministratie horeca - Lesro in Elst

Winkels en horeca

Lesro kent de horeca- en winkel branche goed en weet wat er speelt binnen zo een onderneming. Hierdoor begrijp ik dat u als winkel- restaurant-, hotel-, of café eigenaar vaak weinig tijd heeft voor uw bedrijfs strategie. Lesro kan u bij de bedrijfsmanagement en/of personeelszaken ondersteunen  en denkt daarnaast graag mee over uw digitale oplossingen. Zo kunt u zich volledig op uw bedrijf en klanten richten.

Inrichting

De opzet van de programmastructuur die aanwezig is, de controle, de rapportages en het transformatie-plan (bedrijf bereikbaarheid aanpak). We zorgen voor een standaardisatie van de aanpak.

Management

De aansturing van het gehele transformatieprogramma. Voor de ondersteuning van de transformatie leiden we het Program Management Office en de bedrijf bereikbaarheid-werkstroom. We vullen de rollen in van programmamanager, Project Management Officer en Business Readiness Manager. We leveren IT-specialistische kennis.

Kwaliteitsverzekering

We gebruiken de methodologie van de Lesro Scan. Gedurende het programma doen we enkele malen een assessment op zowel de voortgang van het programma, als de kwaliteit en de risico’s.