Bel mij terug

Waar kunnen we u mee helpen?

Overige branches

Lesro kent een veeltal branches en weet wat er speelt in verschillende ondernemingen. Hierdoor begrijp ik dat u als eigenaar van uw bedrijf vaak weinig tijd heeft voor uw salarisadministratie. Lesro kan u bij de salarisadministratie en/of personeelsplanning ondersteunen of deze geheel van u overnemen en denkt daarnaast graag mee over uw personeelszaken. Zo kunt u zich volledig op uw bedrijf en klanten richten.

Lesro leert uw branche graag kennen

Lesro is gespecialiseerd in een aantal branches waaronder horeca, winkels, autogarages en transport. Maar ik verdiep mij ook graag in de wet- en regelgeving van uw branche! Want hoewel salarisadministratie & personeelsplanning voor verschillende branches altijd veel overlap heeft, zijn er altijd unieke factoren die gelden voor uw branche. Rekening houden met deze factoren is vaak niet alleen wettelijk verplicht, maar brengt ook voordelen voor uw onderneming met zich mee. Lesro kan u hier als geen ander bij ondersteunen.

Salarisadministratie & personeelsplanning bij Lesro voor u als ondernemer

Hoewel het goed onderhouden van uw personeel erg belangrijk is, staat u als ondernemer en uw bedrijf altijd op nummer 1. Alleen dan is het mogelijk om ook daadwerkelijk een groei voor uw bedrijf te realiseren. Lesro kan u hierbij ondersteunen door het ondersteunen of uitvoeren van uw salarisadministratie, maar ook door kritisch mee te kijken naar uw personeelsmanagement. Ik maak mij graag bekend met uw brancheregeling en uw onderneming, om zo het best mogelijke resultaat voor u te behalen.

Kies het pakket dat het beste bij u en uw bedrijf past

De ene ondernemer houdt graag zelf de touwtjes in handen, terwijl de ander graag alle administratieve rompslomp uitbesteed. Bij Lesro kunt u daarom kiezen voor het pakket dat het beste bij u past, afhankelijk van de mate van ondersteuning die u wenst. Van iemand die over uw schouder meekijkt of uw volledige loonadministratie en HRM uitvoert, bij Lesro kan het allemaal. Zo krijgt u altijd de ondersteuning die u nodig heeft, maar betaalt u nooit teveel.

  • Nick Orsel

    Eigenaar / Bedrijfsadviseur

Overstappen naar Lesro BV is heel eenvoudig.

Wilt u een overstap van salariskantoor maken of de diensten van Lesro als toevoeging op uw huidige salaris- en personeelsadministratie inzetten? Dat is bij Lesro zo geregeld! In de meeste gevallen kunnen wij heel eenvoudig een koppeling maken met de huidige programma’s die u gebruikt voor uw personeels- en salarisadministratie. Lukt dat niet? Dan helpen wij u uiteraard bij het overzetten van al uw gegevens. U bent bij ons niet gebonden aan vaste overstap termijnen. Wilt u drukte rondom de jaarwisseling liever voorkomen en nu alvast kennismaken met onze diensten en programma’s? Overstappen kan ook nu al! Kom in contact Meer over lesro