Bel mij terug

Waar kunnen we u mee helpen?

Consultancy & personeelszaken

Lesro BV is een jong bedrijf dat is opgericht door de jarenlange ervaren professional uit de Garage en Retail Branche. Wij bieden een nieuwe kijk op hoe mensen en processen elkaar kunnen versterken voor een optimale klant tevredenheid. Hierin gaat het om de juiste balans. Tussen processen en mensen. Tussen klantverwachtingen en efficiënt werken. En tussen structuur en cultuur. Met onze ervaringen helpen wij jonge bedrijven volwassen te worden en oudere bedrijven jeugdiger.

Lesro BV Scan

Lesro BV start een opdracht met de Lesro BV Scan. Wij houden interviews met mensen uit verschillende lagen van de organisatie. We doen reviews van rapportages, cijfermatig, documenten en systemen. En we verdiepen ons in uw drijfveer, ambities en branche. Hierna leveren we een rapport met onze bevindingen en conclusies. Daarbij doen we een voorstel met concrete stappen die gezet kunnen worden om tot resultaten te komen en hoe Lesro BV daar eventueel bij kan helpen. Doordat wij vanuit een ander perspectief en met een frisse blik naar de organisatie kijken, in combinatie met onze ervaring, komen we vaak tot verrassende inzichten waarmee onze klanten grote stappen kunnen maken.

Kom in contact    


Onze diensten

 • Bedrijfsverbetering

  Lesro BV heeft een methode ontwikkeld waarmee op een pragmatische en effectieve manier de klantreis in lijn wordt gebracht met de bedrijfsprocessen: Deze werkwijze leidt op korte termijn tot meer tevreden klanten en een verbetering van het bedrijfsresultaat. Niet door het schrijven van dikke rapporten, maar door te doen. Lesro BV committeert zich aan een eindresultaat en is erop gericht om zijn opdrachtgevers vaardigheden bij te brengen en methodes te leren die zij uiteindelijk zelf ook kunnen toepassen.

 • Dagelijkse management oproep

  Het belang van de dag. Een bedrijfsbrede dag start met focus op de operationele prestatie.

 • Kwaliteitsprogramma

  Probleemgebieden die in de DMO aan het licht zijn gekomen lossen we op in het kwaliteitsprogramma.

 • Strategie

  Het opzetten van een nieuwe service- en kanaalstrategie en het aanscherpen van de bestaande strategie. Door middel van workshops werken we samen met het managementteam de strategie uit.

 • Transformatie beheer

  Lesro BV biedt expertise bij grote transformatieprogramma’s. Bijvoorbeeld bij Digital Transformatie of een implementatie van een nieuw CRM-platform. Wij hebben hiervoor de volgende drie diensten

 • Inrichting

  De opzet van de programmastructuur die aanwezig is, de controle, de rapportages en het transformatie-plan (bedrijf bereikbaarheid aanpak). We zorgen voor een standaardisatie van de aanpak.

 • Management

  De aansturing van het gehele transformatieprogramma. Voor de ondersteuning van de transformatie leiden we het Program Management Office en de bedrijf bereikbaarheid-werkstroom. We vullen de rollen in van programmamanager, Project Management Officer en Business Readiness Manager. We leveren IT-specialistische kennis.

 • Kwaliteitsverzekering

  We gebruiken de methodologie van de Lesro Scan. Gedurende het programma doen we enkele malen een assessment op zowel de voortgang van het programma, als de kwaliteit en de risico’s.

 • Gratis mobiele apps

  On-the-go en real time online inzicht in salarisrapportages zoals loonstroken, betaalbestanden, loonaangiftes, journaalposten en standenregisters met onze gratis mobiele apps voor iPad, iPhone en Android.

 • Digitaal dossier

  Met Lesro kunt u een online personeelsdossier bijhouden. Hierin kunnen wij documenten zichtbaar maken voor uw medewerkers en kunt u functionerings- en beoordelingsgesprekken inplannen en vastleggen.

 • Data beveiliging

  Lesro zorgt ervoor dat uw data altijd veilig wordt bewaard en dat alleen de personen die u daarvoor toestemming geeft toegang hebben tot uw gegevens. Wij verwerken alle data conform AVG. Zie ook onze privacyverklaring.

 • Software koppelingen

  Lesro kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere software die u wellicht al gebruikt om uw bedrijfsadministratie te regelen. U kunt gebruik maken van de standaard integraties of uw eigen software koppelen.

Makkelijk voor de klant. Fijn voor de medewerkers. En efficiënt voor het bedrijf.

 • Wil je weten hoe het gisteren met je bedrijf ging?

   Kijk naar de cijfers.

  IK WIL MEER WETEN

 • Wil je weten hoe het vandaag met je bedrijf gaat?

   Kijk naar je klanten

  IK WIL MEER WETEN

 • Wil je weten hoe jouw bedrijf morgen presteert?

   Kijk naar je medewerkers.

  IK WIL MEER WETEN

 • Nick Orsel

WAAROM
Ongeacht de uitdaging, er is altijd een oplossing.

HOE
Door het maken van scherpe analyses en de uitdaging meetbaar te maken in co-creatie met alle lagen in de organisatie motiveren wij alle medewerkers om de klant weer centraal te stellen. 

WAT
Dit vertalen wij vervolgens naar een herinrichting van bedrijfsprocessen, waardoor de kloof tussen de klantreis en bedrijfsprocessen wordt gedicht.

Ik wil meer weten